11 Maanden

Vandaag is onze kleine meid alweer 11 maanden bij ons en wat zijn we gek op haar en wat gaat het nog steeds goed met de pepti melk! We kunnen eindelijk genieten. Tirza van haar kleine zusje en wij van onze twee dochters. Ze is heerlijk ondeugend, doet alles na wat wij doen en daarnaast een enorme kattenkop!

Lees ook: Koemelkallergie

Ja, een kleine kattenkop, je leest het goed. Iedereen die bij mij in de buurt komt, duwt ze aan de kant. Alsof ze wil laten zien dat ik van haar ben. Ik heb mijn eigen mini bodyguard, ze duwt en slaat met haar handje, tot je afstand neemt. Daarnaast kan ze ook heel gemeen knijpen en zet ze het op een gillen als ze haar zin niet krijgt. Een heerlijke meid is het dus!

Ze is ook ontzettend ondeugend en weet al heel goed wat er wel en niet mag. Zo staat ze voor de televisie met haar vingertje in de lucht. Het vingertje gaat heen en weer en ook haar hoofdje schud nee, om vervolgens dan toch met dat vingertje even tegen het beeldscherm aan te drukken.

Haar ontwikkeling kan ik haast niet bijhouden, voor mijn gevoel gaat ze zo snel. Zing ik klap eens in je handjes, klapt ze met me mee en legt haar handen op haar hoofdje bij “op je blije bolletje, allebei”. Ze speelt kiekeboe, zwaait iedereen uit en ook de kushandjes gaan steeds beter. Ze staat en loopt kleine stapjes langs de tafel of rondjes in de box. Ik ben benieuwd wanneer ze haar eerste echte stapjes zal gaan zetten!

Kledingmaatje 80 hebben we volop aangeschaft. Wel erg lastig met dit mooie weer van de afgelopen weken, want zoveel zomerkleding had ik nog niet. Ze vond de blote beentjes maar raar en bleef er maar over heen wrijven. Het gras kriebelde lekker aan die blote beentjes. De bloemetjes in het gras vond ze erg interessant en ze bleef er maar aan trekken. Gelukkig stopte ze bijna niets in haar mondje.

Ook leuk om te lezen: Mijn favoriete kledingwinkels

Over dat mondje gesproken, er zijn inmiddels ook twee tandjes aan de bovenkant verschenen. De teller staat hiermee op vier, twee onder en twee boven. Ik geloof dat er nog wel wat aan zit te komen, komende maand.
Haar haartjes groeien harder als dat van Tirza op die leeftijd, maar het is nog steeds geen dikke bos. Het duurt dus nog wel even voor ze naar de kapper moet 🙂 

Komende maand tellen we af naar haar eerste verjaardag. Er staat onder andere een cakesmash shoot gepland en we moeten nog hard op zoek naar een cadeau voor haar verjaardag. Tips zijn welkom, want we hebben nog geen idee wat we haar willen geven. Nog een maand een baby in huis en dan is ze officieel een dreumes!

Liefs Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *