Hoe het gaat na 3 behandelingen bij de chiropractor

Het ligt in de box, het lacht en het maakt geluidjes tegen de speelgoedjes in de box en dit duurt al bijna een kwartier. Het is Aimy en we genieten volop van haar lachje en gesprekken die ze op haar manier voert met de speelgoed hond en de Woezel en Pip mobiel boven haar hoofd.

Een week geleden gingen we voor het eerst naar de chiropractor en inmiddels hebben we er drie afspraken op zitten. Na de eerste afspraak merkte ik nog niet zoveel verschil. Afgelopen maandag hebben we een tweede afspraak gehad en de dagen erna leek ze zich ineens meer te ontspannen. Het overstrekken is minder, de slaapjes duren langer en ook valt ze makkelijker in slaap. Had ze voorheen natte sokjes van de klamme voetjes en wisselde ik haar sokken soms wel drie keer per dag, zijn de sokjes nu droog. Ook de klamme voetjes en handjes waren een teken van het zenuwstelsel. De chiropractor bevestigde gisteren dat haar nekje nu een stuk soepeler is en dat ze vooruit gang boekt.

Deze blog schrijf ik, terwijl zij dus in de box ligt te kraaien en te spelen. Ze heeft het enorm naar haar zin. Deze momentjes duurden voorheen maar even, vijf minuten waren al veel, langer lag ze niet op zich zelf. We hebben aanstaande woensdag nog een afspraak staan. Waar ik vooral heel erg benieuwd naar ben is of deze behandelingen een langer effect hebben, als alle andere dingen die we tot nu toe hebben geprobeerd. De osteopaat en de kinderfysio hebben zeker ook effect gehad, maar vaak duurde dit een korte periode en ging het daarna al snel weer bergafwaarts.

We zullen zien hoe het gaat de komende weken. Nu gaan we vooral extra genieten van ons super vrolijke meisje, dat zich ineens veel makkelijker lijkt te bewegen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *