samen een ontspannen dagje weg
Offline ontspannen Ontspannen

5x een ontspannen dagje uit

Heerlijk, even helemaal niets. Iedereen heeft af en toe een beetje ontspannen en tijd voor zichzelf nodig. Maar wanneer die tijd er dan is, wat ga je dan doen?

Ik verzamelde een aantal leuke tips, waarmee jij / jullie een heerlijk ontspannen dagje kunnen verwachten.

Lees ook: Ontspannen voor het slapen

Een ontspannen dagje naar de sauna

Een heerlijk dag je sauna is altijd een goed idee. Ik ben vorig jaar voor het eerst in mijn leven naar de sauna geweest en dacht dat het niets voor mij zou zijn. Nou wel dus. Wat een verwennerij en wat kwam ik relaxed weer thuis. Ik ben geen sauna in geweest, want daar houd ik niet zo van. Maar de zoutwaterbaden, de scrub, het gevoel van ontspanning, dat was precies wat ik nodig had. Een dagje sauna, of je nu wel of niet van sauna’s houdt, kan ik hierom iedereen aanraden.

Chocolade sensatie in Utrecht

Ken je mij een beetje, dan weet je dat ik een echte zoetekauw ben. Toen ik van dit uitje hoorde, heb ik het ook bovenaan mijn lijstje geschreven. Ik weet niet of ik mijn man hier een plezier mee doe, maar er zijn vast genoeg anderen die wel mee willen naar dit chocolade paradijs in Utrecht. Je kunt er een High chocolate arrangement boeken. Hierbij krijg je een chocolade fontein, met vers fruit, koekjes en ander zoetigheid. (Loop het water je al in de mond?) Van chocolade word je gelukkig zeggen ze en dat kan ik me na een bezoekje op hun website maar al te goed voorstellen.

High tea, high beer, high wine

Na de High chocolate, mogen de andere high tea varianten hier natuurlijk niet ontbreken. Tegenwoordig kun je alle kanten op. Geniet van een heerlijke high tea, of doe dit met verschillende soorten wijnen. Na deze verwennerij ben je vast heerlijk ontspannen en kun je er weer even tegenaan.

Een gratis ontspannen uitje

Een uitje waar je mij altijd heel erg blij mee kunt maken: een strandwandeling. Met of zonder kinderen, ik ben gek op het strand. Na een strandwandeling duik ik dan het liefst een strandtent in voor een flinke mok warme chocolademelk en heel veel slagroom. Een fijne lunch erbij met uitzicht op zee en mijn dag kan niet meer stuk. Mijn gedachten gaan mee met de wind en ik ben na een strandwandeling dan ook heerlijk uitgewaaid en ontspannen.

Cruisen door de kanalen van Nederland

Je kunt zelf een bootje huren en het water opgaan, maar je kunt ook een heuse cruise boeken op een vele kanalen in Nederland. Denk hierbij aan Amsterdam, Maastricht of Nijmegen. Een riviercruise laat je het land vanaf een andere kant bekijken. Als je geluk hebt schijnt het zonnetje en hoef je verder alleen maar te genieten.

Heb jij nog een leuk idee voor een ontspannen dagje weg? Laat het me weten in een reactie!

Liefs,
Marieke

Bron afbeelding: Pexels

Strand & Kust Arrangementen

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. […] Ik zeg het heel vaak: Stop de tijd. Ik hoor het ook om me heen bij anderen. De dagen vliegen voorbij, de momentjes van geluk vliegen voorbij. We kijken met onze ogen dicht naar de dingen die om ons heen gebeuren. Al het moois zien we niet meer. We vergeten soms hoe we echt moeten genieten. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *