Alle broeken uit de kast!

De broeken worden uit de kast gehaald, stuk voor stuk zijn ze afgekeurd. Niet dat er gaten inzitten, of dat ze vies zijn. Ze zijn ook niet te klein en sommigen lijken nog nieuw. Nee, met de broeken is helemaal niets mis. Waarom ze dan wel uit de kast moeten? Gewoon omdat het broeken zijn.

Aan het einde van de week is het vaak zover, alle jurkjes zijn vies en zitten in de wasmand. Dus ligt er een broek klaar en een lekkere warme trui of een leuk shirt. Met een flinke zwaai vliegen de broek en het shirt vervolgens van het bed door de kamer. Onze puber kleuter wenst geen broek te dragen, K3 draagt toch immers ook geen broeken?

Het eigen willetje is sterk en heel soms lukt het om haar een broek aan te praten, maar meestal is ze diep verontwaardigd dat we ook maar durven denken dat ze een broek aan zou doen. Jurkjes en sokkenbroeken (maillots) zijn het helemaal en dus heb ik me de afgelopen dagen een slag in de rondte geshopt, om de jurkjes collectie aan te vullen. Uiteindelijk heb ik met het goedvinden van onze drama queen twee jurkjes en een rokje gekocht. Het rokje werd eerst uitgebreid en bedenkend bekeken, uiteindelijk werd het goed gekeurd en mocht het in de kast worden gelegd.

Dus vanaf nu iedere dag een jurkje aan met een sokkenbroek. Dacht je daarmee klaar te zijn, nou mooi niet. Staartjes zijn namelijk not-done, deze horen bij de spijkerbroek. Bij een jurkje horen vlechtjes, mooie vlechtjes in de korte piekhaartjes. Het liefst een “Elsa-vlecht”. Ik denk dat ik mijn wekker maar een kwartiertje eerder moet gaan zetten om aan alle wensen van deze kleuter te kunnen voldoen 😉 

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *