Bumbo seat, wie wil dat nou niet?

Er zijn een aantal producten, waar ik tegenaan ben gelopen. Voordat ik er tegenaan liep, wist ik niet van het bestaan af. Tot deze producten, behoort ook de Bumbo seat. Ik kende het niet, maar nu ik hem eenmaal in huis heb, zou ik hem voor geen goud meer willen missen.

De bumbo seat is een super makkelijke kinderstoel. Je kunt het stoeltje in verschillende kleuren verkrijgen. Wij hebben de roze variant gekregen toen Aimy werd geboren. Het stoeltje gebruiken we, sinds zij 4,5 maanden oud was en gaat sindsdien ook overal mee naar toe. Het stoeltje is klein, kleurrijk, gemakkelijk, licht en makkelijk op te bergen.

Wij zetten het stoeltje vaak onder onze eettafel neer. Niemand die het ziet en niemand die het in de weg staat. Het is een heel licht stoeltje en je trekt het zo weer onder de tafel vandaan. Vervolgens zet je het stoeltje neer waar jij het wilt hebben. Op een andere stoel, op de bank, op de tafel of gewoon op de grond. Het stoeltje kan overal staan. Is je kindje erg beweeglijk, kun je het stoeltje met riempjes vastmaken aan de stoel waar je de bumbo seat op hebt staan.

De bumbo seat past makkelijk in de auto en gaat overal mee naartoe!

De bumbo seat gaat bij ons overal mee naartoe. Gaan we op bezoek bij familie, dan ligt hij zeker in de kofferbak. (Het neemt amper ruimte in beslag!) Niet iedereen heeft een kinderstoel en op deze manier kan ze gezellig bij ons aan tafel zitten. Het tafelblaadje welke je erop kunt klikken, is groot genoeg om er een klein speelgoedje op te leggen. Het blad kun je eenvoudig onderin de stoel schuiven en gebruik je hem niet, dan zie je hem dus ook niet.

Heb je een klein kliederkontje in huis? Geen probleem. Had ik bij onze vorige kinderstoel vele randjes en kiertjes waar eten tussen ging zitten, is deze bumbo seat helemaal rond en strak. Het zit gedeelte kan eruit worden genomen en hij is hartstikke makkelijk schoon te maken. Ideaal, want Aimy slaat regelmatig de lepel uit mijn handen.

Onze kasten puilen uit met speelgoed en onze woonkamer is niet heel overdreven ruim. Dit kleine, makkelijk op te bergen kinderstoeltje, neemt veel minder ruimte in beslag dan een normale kinderstoel. Aimy zit er heerlijk in en zelfs Tirza past nog in de bumbo seat. Het stoeltje kun je gebruiken tot vier jaar en is het geld meer dan waard!

Hadden jullie wel eens van de bumbo seat gehoord?

Lees ook over mijn ervaring met het zachte dekentje van Lodger: Lodger, heerlijk zacht wikkeldekentje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *