carpaccio wrap
Hapjes Keukengeluk Overig

Carpaccio wrap: Lekker èn makkelijk!

Ik kan uren door Pinterest heen scrollen en me verlekkeren aan alle plaatjes. Maar ik ben geen keukenprinses en daarnaast ook nog eens een moeilijke eter. Toch probeer ik regelmatig wat nieuws en deze keer is dat de wrap van carpaccio.

Deze carpaccio wrap en het bijbehorende recept vond ik op de website van Albert Heijn. Hier verzamelde ik alle ingrediënten en zo ging ik met mijn boodschappenlijstje op stap:

  • Tortillawraps (De grote wraps)
  • Een zakje rucola
  • Een potje truffelmayonaise van Calvé
  • Carpaccio met dressing, kaas en pijnboompitten

Gemakkelijk, snel en om je vingers bij af te likken!

Eenmaal de ingrediënten in huis, heb je deze wrap zo gemaakt.
Even de tortilla’s in de oven en ondertussen vermeng je de rucola met de dressing. Zijn de tortilla’s klaar, smeer je deze in met truffelmayonaise. Vervolgens leg je de carpaccio, de kaas, de rucola en de pijnboombitten eroverheen en klaar!

Als laatst rol je de carpaccio op en snijdt je hem doormidden. Je hebt een overheerlijke lunch, een bijgericht voor bijvoorbeeld bij de soep of een origineel hapje voor op de schaal tijdens een verjaardag.

Dat wordt smullen!

Eens een keert wat anders? Probeer Een vegetarisch weekmenu!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *