vakantie-zee-mallorca
Ontspannen

De Happy Travel / vakantie Tag

Ik werd door Daisy gevraagd om de Happy Travel Tag in te vullen en wat is dat een leuk onderwerp. Reizen, mooie plaatsen bezichtigen en nog mooiere herinneringen maken! Al met al dus een erg leuk onderwerp om over te mogen schrijven. Lees je mee?

1 Wat is jouw gelukkigste reisherinnering?

We zijn eens op cruise geweest en ik vond dat echt een machtige ervaring. Alsof je door een reisgids wandelt en iedere dag ergens anders uitstapt. Ik zou dit graag nog eens over willen doen en op deze manier de wereld willen ontdekken.

2 Van welke keuken word je blij?

Ik ben een heel erg moeilijke eter, mij wil je niet aan tafel hebben. Ik word het meest blij van de Hollandse keuken. Lekker een stamppot boerenkool of rode kool met appelmoes. Op vakantie is het eten vaak ook wel een ding, maar gelukkig is er altijd wel iets wat ik lekker vind.

3 Welke films die zich in het buitenland afspelen vind je leuk?

The Tourist met Angelina Jolie vind ik heel erg tof en mijn absolute favoriet mag niet ontbreken: Knight & Day met Cameron Diaz en Tom Cruise. Beide films bevatten humor, spanning en een tikkeltje romantiek. Ook spelen ze zich beide af in verschillende landen, waaronder Italië, Spanje & Oostenrijk.

4 Van welk muzieknummer krijg jij vakantiekriebels?

Oei, ik ben erg slecht met het onthouden van artiesten. De Spaanse muziek doet me denken aan vakantie en ik kan daar ook echt heel erg vrolijk van worden!

5 Welk kledingstuk neem je graag mee op reis?

Mijn badjas (gifgroen van Benetton) gaat overal mee naartoe. Verder heb ik het altijd koud en vind je een lekker dik vest in mijn koffer, ook naar zonnige warme bestemmingen en natuurlijk een fijne jumpsuit om in te reizen.

6 Van welke verzorgingsproducten word je blij op reis?

Zonnebrandcrème gaat zeker meer, maar ook zeker een heerlijke AfterSun crème. Alleen de geur uit het flesje van Garnier Ambre Solaire doet je al denken aan vakantie. Daarnaast verkoeld het de huid en heeft het een verzorgend effect. Ook heb ik altijd Blistex bij me, een neutrale en vette lipbalsem, waar ik niet zonder kan.

7 Wat doe je op de momenten dat het op reis een tegen zit?

Tsja, wat kun je daaraan doen. Ik ben wel eens acht van de tien dagen flink ziek geweest. Je probeert toch te genieten van wat je wel kunt doen en er het beste van te maken. Gaan zitten treuren in een hoekje heeft nog nooit iemand iets mee gewonnen…

8 Noem drie redenen waarom reizen jou happy maakt?

Komt-ie:
1. Wat het vakantiegevoel met mij doet, maar ook met mijn man en kinderen. Zeker kinderen kunnen zo intens genieten van kleine dingen, en daar geniet ik dan weer extra van op die momenten.
2. Het even uit de trein stappen van de dagelijkse sleur. Ik kom op vakantie echt tot rust en kan dan echt genieten van een momentje voor mezelf en van ons gezin.
3. Nieuwe plekken ontdekken en het verkennen van een nieuwe omgeving. Soms kom je op sprookjesachtige plaatsjes terecht en hier kun je dan weer perfecte vakantiefoto’s maken.

Zijn jullie ook zo dol op vakantie en wat is jullie allermooiste herinnering? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Meer Momentjes ven geluk? Volg me op Instagram of Facebook!

Deze Tag werd verzonnen door Lizette van Reismuts en ik geef hem door aan: Thea & Monique

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. […] aantal vragen over vakanties/reizen. Deze Happy Travel Tag kreeg ik van Marieke van Een momentje van Geluk en ik antwoord met plezier op deze leuke vragen. Welke vragen het zijn? Dat lees je als je verder […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *