Huisgeluk

De leukste fotocadeau’s!

Al een tijdje ben ik op zoek naar leuke fotocadeaus. Ons huis hangt vol met onze mooiste foto’s en op onze harde schijf staan er ook nog eens ruim 10.000. Ik vind het fotograferen steeds leuker worden en de mooiste kiekjes moeten natuurlijk vereeuwigd worden. 

Onze trouwfoto’s staan allemaal opgeslagen en we hebben er een paar in een lijstje gestopt. Een echt mooie foto herinnering hadden we hier nog niet aan, tot ik op de website van About hout and deco terecht kwam. Super leuke producten en helemaal niet duur. Naast dat, ging het ontwerpen en bestellen ook nog eens heel soepel en binnen twee weken had ik het eindresultaat al in huis:

Naast deze ontzettend leuke tweeluik, vind je hier nog veel meer leuke en unieke fotocadeautjes. Zo ben ik helemaal weg van de gave pocket foto! Als Aimy 1 is, kan ik de maandfoto’s die ik afgelopen jaar heb gemaakt verzamelen en hiervoor laten afdrukken. Voor Tirza moet ik wat foto’s uit gaan zoeken, maar ook voor haar zou ik zo een pocket foto willen bestellen.

Op mijn verlanglijstje staat nog een fotokubus. Ik heb deze onder andere bij Bol.com gezien. De fotokubus is niet te groot, niet te opvallend en het staat niet in de weg. Je kunt er eenvoudig foto’s inschuiven en je wisselt ze gemakkelijk om voor nieuwe.

Ook heel erg leuk, maar wel een beetje duurder is deze herinner dingen doos. Ik heb alle spulletjes van Tirza & Aimy nog los in een doos liggen, maar hoe leuk is het om dit in deze gepersonaliseerde doos te verzamelen. Zo zou ik er de echo foto’s in doen, een eerste speen, geboortekaartje en hun eerste kleertjes heb ik ook nog bewaard. Ik vind het heel erg tof om dan bovenop de foto van de newborn shoots te laten printen. Ooit ga ik ze kopen 🙂

Vier hele leuke fotocadeaus waar ik helemaal weg van ben. Voor moederdag kan ik de fotokubus mooi op mijn lijstje zetten. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie doen met jullie foto’s en of jullie nog tips hebben. Laat je een berichtje achter onder deze blog, op Instagram of Facebook?

Liefs Marieke

Foto op hout

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. […] stond er op woensdag een blog online met tips voor leuke fotocadeau’s, heb je hem al gelezen? Het zonnetje schijnt ook op donderdag en dus hebben we in de ochtend even […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *