Offline ontspannen Ontspannen

Een dag all-in genieten bij Preston Palace

Afgelopen weekend mochten wij met ons gezin een hele dag onbeperkt genieten bij Preston Palace. Wat is er veel te beleven en dat allemaal onder één dak!

Om stipt 13:00 reden we de parkeerplaats op en stonden de kinderen te popelen om naar binnen te gaan. Bij binnenkomst kregen we een plattegrond en die heb je wel nodig. Er zijn zoveel faciliteiten onder één dak, dat het af en toe wel even zoeken is. Gelukkig staan er ook overal wegwijzers en loopt er voldoende personeel, dus verdwalen doe je zeker niet.

Wij begonnen met een uitgebreide lunch in het restaurant. Voor iedereen is hier wel wat lekkers. Laat een bordje klaar maken bij de wok, of loop langs het buffet en maak je eigen hamburger klaar. Voor de kinderen is er een speciaal buffet in de spelotheek, zodat ook zij niet met een lege buik komen te zitten. Poffertjes, kipnuggets en patatjes er is keuze genoeg. De spelotheek heeft een apart gedeelte waar de kinderen kunnen zitten op lage picknickbankjes. Ontzettend gezellig!

Leef je uit in deze indoor kermis!

Na een uitgebreide lunch, zijn we een kijkje gaan nemen bij de indoor kermis. Hier vind je echt hele toffe attracties. Je kunt door de lucht fietsen, botsen in de botsauto’s of zweef op de kop in de Energy Storm. Allemaal hele stoere attracties, voor hele stoere kinderen. Onze meiden vonden het wat te spannend en waren voor de meeste attracties helaas nog te klein. Wel hebben we heel veel rondjes gedraaid in de draaiende kopjes.

Ook bowlen is een mogelijkheid bij Preston Palace. De ene bal naar de andere bal rolde in de goot. Gelukkig was daar een helpende hand voor de kinderen. Een opzetstuk waar we de ballen op konden leggen, zodat ze de bal van de glijbaan af konden duwen. Tirza gooide zelfs nog een strike op deze manier. Dat leverde een hele grote glimlach en applaus van de mensen naast ons op de baan op.

Het zwemparadijs is zeker de moeite waard!

Het was een enorm warme dag toen wij er waren. Nadat we gebowld hadden, waren we wel toe aan een frisse duik. Eerst aten we nog een ijsje bij de ijscokar om vervolgens onze zwemkleding aan te trekken. Het zwembad is echt ontzettend mooi en zeker de moeite waard!

Een sprookjesachtige sfeer met honderden lichtjes

In plaats van een felverlicht zwembad, kom je hier terecht in een ontspannen ruimte met heel veel lichtjes. Door het donkerblauwe plafond is de sfeer heel anders in dit zwemparadijs. In het plafond zitten honderden lichtjes wat een betoverend effect geeft.

We hebben genoten van de stroomversnellingen, de bubbelbaden en ook van het regenplafond. Dit zwembad heeft niet voor niets de prijs “Beste Uitje” van Nederland gewonnen. Kinderen kunnen zich hier uren vermaken, maar ook voor volwassenen zijn er veel faciliteiten. Zo kun je gratis gebruik maken van de zonnehemel en sauna. Ook is er de mogelijkheid om een behandeling te nemen in het wellness gedeelte.

Een perfect indoor uitje voor de hele familie!

Op en top genieten dus in dit paradijs voor families. Na het zwemmen waren de kinderen al aardig moe aan het worden en inmiddels was het al ver na vijven. We besloten nog even te spelen in de spelotheek en we aten nog wat van het buffet. Met gevulde buikjes en twee vermoeide kinderen reden we terug naar huis.


Onze dag vloog voorbij en er is nog zoveel wat we niet gezien hebben. Zo kun je ook nog midgetgolfen, poolen en er is zelfs een bioscoop. Wil je uitgebreid genieten van alle faciliteiten, kun je ook langer verblijven. Boek een kamer in het Preston Palace hotel. Ook hier kun je een all-in arrangement boeken. Zo slaap je lekker bij en kun je de dag gewoon weer verder gaan met waar je de dag ervoor gebleven was!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *