Huisgeluk

Kadomeesters, een cadeau voor iedereen!

Ik vind het soms ontzettend moeilijk om origineel te blijven met cadeau’s. Je geeft al snel hetzelfde als een ander en voor mannen vind ik het nog net weer een tikkeltje lastiger. Tot ik op de website van Kadomeesters terecht kwam!

Kadomeesters heeft een assortiment, waarmee je zelf niet meer creatief hoeft te zijn. Dat zijn zij namelijk voor jou! Ze hebben een uitgebreid assortiment met zoveel leuke spulletjes. Daar kun je iedereen blij mee maken en een Momentje van geluk mee bezorgen.

Zo hebben ze verschillende cadeaupakketten, welke geschikt zijn voor heel veel gelegenheden. Denk aan een speciaal pakket voor opa en oma, of een pakket om iemand beterschap te wensen. Ook hebben ze een leuk pakket voor een goede vriendin. Een beter excuus om eens even fijn bij te kletsen is er niet! Het pakket bestaat uit:

  • Koker Bijkletsen
  • Theemoment
  • Mok zwart en wit
  • Theedoek
  • Kadodoos – Speciaal voor jou

Ontzettend leuk om te geven èn om te krijgen!

Je kunt één van de bestaande pakketten kiezen, maar je kunt ook helemaal zelf een pakket samenstellen. De keuze is reuze!

Een pakket kun je helemaal zelf samenstellen

Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld een wenswijn, spulletjes van 100% leuk (Echt 100% leuk!) tijdschriften en chocolade. Alle producten zijn leuk aangekleed, hebben een bijzonder etiket en zijn een cadeautje om te geven en te krijgen. Naast de producten, kun je de pakketten nog aanvullen met verschillende cadeaukaarten. Van een bon voor de sauna tot een bon voor de Intratuin of VT Wonen, er is een uitgebreid assortiment.

Kadomeesters heeft dus alles in huis om een leuk, origineel en bijzonder cadeau te bestellen. In mijn speurtocht naar een Momentje voor mezelf, kwam ik het pakket “een momentje voor jezelf” tegen. Dit is een ontzettend lekker pakket met onder andere een voetenbadje en chocolade. En weet je wat, ik mag namens Kadomeesters twee pakketten weggeven! Eenmaal het momentje voor jezelf pakket èn eenmaal het bijkletsen pakket. Hoe leuk is dat?!

Hoe doe je mee aan deze winactie:

  • Laat ons weten wie er een momentje voor zichzelf verdient heeft en tag diegene onder de post op Instagram en/of Facebook
  • Volg zowel Kadomeesters als Momentje van geluk op Instagram en/of Facebook.
  • Delen van de actie mag en levert een extra lootje op (niet verplicht)

Meedoen kan dus via Instagram en/of op Facebook. Op donderdag 7 maart maken we de winnaar bekend!

Liefs,
Marieke

*Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *