Huisgeluk

Knutselen met Printable Happiness

Knippen, plakken en de mooiste dingen maken. Wij doen niets liever. We zitten regelmatig aan tafel en knippen en plakken er dan lustig op los. Met de spulletjes van Printable Happiness wordt dit nog leuker!

Wat is Printable Happiness?

Bij Printable Happiness kun je terecht voor heel veel leuke printbare knutsels. Voor een klein bedrag krijg je een bestand toegestuurd. Deze hoef je vervolgens alleen maar te printen. Met deze printables kun je onder andere de leukste slingers maken, versiering voor de feestdagen of maak zelf een vrolijk inpakpapier!

De verschillende thema’s van Printable Happiness

Er zijn verschillende thema’s welke je kunt downloaden. Zo hebben ze stoere dino’s, eenhoorns, prinsessen en ook robotten en allerlei dieren ontbreken niet. Er is voor ieder kindje wel een passend thema te vinden!

Binnen deze thema’s vind je de printables voor de borduurkaarten, feestdagen, kalenders of hele pakketten. Wij kozen voor het paaspakket en zijn helemaal klaar voor de paasdagen. We hebben gekleurd, borduurwerkjes gemaakt en hele lieve konijntjes op de ramen staan.

Lees ook: 10 spelletjes voor regenachtige dagen

Maak je eigen versiering voor de paasdagen

De borduurkaart voor pasen vind je terug in het thema K’nientjes. Tirza (5) vond het erg leuk om dit samen te doen. Ik was bang dat het papier zou scheuren, maar dat viel reuze mee en gebeurde niet. Het resultaat is een vrolijk paasei met allemaal leuke kleurtjes en natuurlijk een heel gezellige middag met mijn oudste dochter.

Kleine tip bij het borduren: Prik de gaatjes alvast voor, dan is het voor de wat jongere kinderen makkelijker om met de naald erdoor te komen.

Leuke raamtekening voor Pasen

Tekenen op de ramen, iets wat normaal gesproken niet mag. Wat een feestje! Uiteindelijk was het op dubbel glas wel wat lastig om dit de kinderen zelf te laten doen. Ik vind het zelf ook erg leuk om te doen en zo staat er nu een rijtje met K’nientjes op onze voordeur. We krijgen er veel leuke reacties op en het ziet er erg leuk uit!

Wil je ook knutselen met de kinderen of een raamtekening maken? Neem dan een kijkje op de website van Printable Happiness. Hier vind je heel veel leuke inspiratie om te knutselen. Het enige wat je hoeft te doen is het bestand printen en daarna kun je (in de meeste gevallen) gelijk aan de slag!

Veel knutselplezier!

Liefs,
Marieke

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. […] Een leuke knutseltip: Knutselen met Printable Happiness! […]

  2. […] Tip: Knutselen met Printable Happiness […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *