Oops, we did it again!

We zouden Peter en Marieke niet zijn, als we zo af en toe een gekke uitspatting hebben. Zo boekten we afgelopen week een vakantie naar….Ibiza! In de meivakantie, welke voor ons erg gunstig valt. Toch zie ik er wel een ietsiepietsie tegenop!

Al een tijdje speuren we rond naar een fijne zomervakantie. Ik wil heel graag naar Italië, maar die reisjes daarheen zijn in het hoogseizoen niet te betalen. Omdat we dus veel aan het zoeken zijn geweest, worden we continue verlekkerd met allemaal advertenties van vakanties.

Een goede deal kun je niet laten lopen, toch?!

Zo kwamen we afgelopen zondag bij Tui terecht. Tui, waarmee we al een aantal keren vol tevredenheid hebben gevlogen. Een superfijne reisorganisatie waar tot nu toe altijd alles goed geregeld was. Ze kwamen met superleuke deals voor in de meivakantie. Die konden we niet laten liggen toch?

De meeste meivakanties lopen t/m vrijdag 3 mei in Nederland. Maar de meivakantie van Tirza, begint pas op 27 april en eindigt op 12 mei. De vakanties waar wij naar keken vielen precies in die laatste week. Zo kwamen we all-inclusive vakanties tegen naar Kroatië, Mallorca, Italië en Portugal. De prijzen waren voor 8 dagen, met zijn viertjes, nog onder de € 1000,-. Het leek allemaal te mooi om waar te zijn.

Ondanks dat het wel heel aantrekkelijk was, hebben we het op zondag uit ons hoofd gezet. We moeten eind mei ons huis uit, we hebben nog geen ander onderkomen… Nee, het was niet handig om voor die tijd nog weg te gaan.

Zullen we toch boeken?

Toch bleef het kriebelen. De advertenties bleven voorbij komen en mijn collega’s riepen op maandag enthousiast dat we het gewoon moesten doen.
Dus appte ik Peter: Zullen we toch boeken? Alsof hij ze opgeslagen had staan, kreeg ik direct de ene naar de andere mooie vakantie toegestuurd. Hij zat thuis met een ziek kind en ik zat op mijn werk. Via de app bekeek ik alles en zo boekten we uiteindelijk een 8-daagse vakantie naar… Ibiza.

We deden het weer. We boekten weer een last-minute vakantie. We deden wat we eigenlijk niet zouden doen en we zijn er zo blij mee! We kijken er ontzettend naar uit. Maar toch zie ik er ook een klein beetje tegenop. Want onze laatste vliegreis naar Mallorca afgelopen september, was een behoorlijk drama. Aimy krijste moord en brand, maar ja…om nou daarom zo een aanbieding te laten schieten? We zien wel hoe het gaat 😉

Hebben jullie wel eens een last-minute vakantie geboekt en zou je het opnieuw doen?

Liefs,
Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *