Mattie & Wietze onthullen geslacht

Vandaag precies een jaar geleden, stonden wij heel vroeg in de Q-music studio naast Mattie, Wietze & Fien. Dodelijk nerveus en ontzettend onwerkelijk. De dag ervoor hadden wij de 20 weken echo gehad en heeft de verloskundige het geslacht doorgebeld aan de Q-music studio. Wij hoorden live op de radio, wat het geslacht van ons tweede kindje zou worden. Het was zo tof!

Het filmpje is meer dan 100.000 keer bekeken en we werden zelfs door wildvreemden toegevoegd op Facebook, het was een echte one-day-fly. (Het filmpje staat op de website van Q-music en kun je hier bekijken: http://qmusic.nl/nieuws/mattie-wietze-onthullen-geslacht)

Waarom?
Onze familie woont verspreid over het land, de ene helft in de randstad en de andere helft in het Noorden van Nederland. We wilden heel graag op een originele manier bekend maken wat het geslacht zou zijn, maar dit wilden we het liefst wel in een keer doen. Het begon met een grapje. Peter stuurde een berichtje via de Q-music app en binnen een uur had hij ze al aan de telefoon. De oma’s werden die ochtend opgebeld en hingen aan de telefoon, ook zij kregen live te horen of ze een kleindochter of zoon zouden krijgen.

Het was enorm geslaagd, iedereen heeft geluisterd en we hebben de dag van ons leven gehad. We waren zwaar in de veronderstelling dat het een jongetje zou worden en dus was het een enorme verrassing. De hele dag hebben wij in een roesje beleefd, het duurde even voor alles tot ons door drong.

Wilde jij het geslacht van jullie kindje weten en heb je het ook op een leuke manier bekend gemaakt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *