Mijn doelen voor de maand januari

De maand januari is voorbij en jullie hebben aan het begin van deze maand alles kunnen lezen over mijn doelen voor 2019. Of ik dit de eerste maand goed vol heb weten te houden, kun je vandaag lezen.

Tijd met mijn man en gezin stond en staat op nummer 1. Afgelopen maand hebben we geen uitjes gehad, maar we hebben wel regelmatig een dag niets gedaan. Op zo een dag speelden we eindeloos spelletjes, bakten we koekjes of liepen we lekker een rondje buiten. Als alle snottebellen weer de deur uit zijn en we ons wat beter voelen, gaan we er weer wat meer op uit.

Doel nummer twee: Beter voor mezelf zorgen. Dit is ook redelijk gelukt. Het hardlopen is door verkoudheidjes en griep niet iedere week gelukt, maar ik heb het wel weer opgepakt. Ook heb ik twee nieuwe broeken voor mezelf gescoord en een hele fijne dagcréme van Nivea gescoord. Ik heb twee boeken helemaal uitgelezen en ik heb meer fruit gegeten. Daarnaast ben ik begonnen met de “Veggie Challenge” en hebben we al drie weken (bijna) geen vlees gehad! Met deze doelstelling is het dus goed gegaan afgelopen maand!

Het laatste doel wat ik mezelf had gesteld voor komend jaar, is een betere planning voor mijn blog. Aan het begin van de maand heb ik mijn Purpuz erbij gepakt en hierin mijn doelen opgeschreven. Zo wilde ik mijn categorieën opnieuw indelen wat is gelukt, alleen alle oude blogs moet ik nog bij langs. Daarnaast wilde ik meer blogs per week plaatsen, wat ook is gelukt door een super strakke planning. Ik heb één avond in de week dat ik nu tijd heb om lekker aan mijn blog te werken en zo is het gelukt om iedere week minimaal drie blogs te plaatsen.

Al met al een goed begin van 2019. In februari komen er natuurlijk ook weer nieuwe blogs online, de planning heb ik al zo goed als af! Het is heerlijk om vooruit te werken en alles al af te hebben.

Houden jullie ook van een strakke planning en hoe maak je deze?

Ik lees het graag in een reactie!
Liefs,
Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *