Buitengeluk

Mijn favoriete plekjes in huis

Iedereen heeft vast wel een plekje waar je het liefst zit. Zo een plekje waar je lekker gaat zitten met een boek of waar je even je ogen dicht doet. Een plekje waar je optimaal kunt genieten van een momentje voor jezelf!

Ik heb verschillende plekjes in en rondom het huis waar ik graag mag zijn. Zo heb ik een vaste plek op onze bank, waar ik graag mag zitten met mijn laptop of bij het kijken van een goede serie op Netflix. Hierbij horen een paar aangename kussens en een heerlijke deken, om het plekje geheel comfortabel te maken. Een lekkere kop thee erbij en je krijgt mij niet meer van mijn plekje af.

Een ander favoriet plekje waar ik moeilijk weg te krijgen ben is ons bed. We hebben jaren lang op een oud en versleten ding geslapen. Sinds een paar maanden hebben we een nieuw bed en hij ligt fantastisch. Het is alsof we iedere dag slapen in een hotelbed. We worden uitgerust wakker en drinken heerlijk koffie op bed en ja, dat kan prima met twee kinderen!

Meer over ons ochtendritueel kun je hier lezen: Ons ochtendritueel

Sinds kort is daar een nieuw favoriet plekje bijgekomen. Van Tropilex ontving ik een geweldige tweepersoonshangmat. De kleuren vind ik erg mooi, het is van goede kwaliteit en…je kunt er heerlijk in liggen met zijn tweetjes, alleen of met de kinderen. Heerlijk, relaxed en ontspannen. Een perfect momentje voor jezelf of voor elkaar.

Lekker hangen in een hangmat of hangstoel

Ik kan wel zeggen dat ik erg in mijn nopjes ben met dit fijne plekje. Voor nu kan hij op de mooie dagen nog buiten gebruikt worden en wie weet hangen we hem nog wel op zolder voor de minder mooie dagen. Heb je geen ruimte voor een hangmat, dan hebben ze bij Tropilex ook hele mooie hangstoelen. Zo kan ook jij een fijn plekje maken en genieten van een momentje voor jezelf.

Liefs Marieke

 

(Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking)

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *