Online ontspannen Ontspannen

Netflix kijktip: Demain tout commence

Languit op de bank en even helemaal niets. Een van mijn favoriete momenten en op sommige van deze momenten zet ik Netflix aan. Een goede film of een complete serie, ik kan hier van genieten!

Demain tout commence

Demain tout commence, oftewel alles begint morgen. Deze bijna twee uur durende film, laat je lachen en laat je huilen. Een film met een boodschap en een absolute must voor op de kijklijst.

Een zorgeloos leventje, feesten tot je er bij neervalt en je nergens druk om hoeven maken. Dat is het leven van de hoofdrolspeler Samuel. Tot er op een ochtend een vrouw voor zijn deur staat en hem opscheept met een baby. Een baby waarvan zij zegt, dat hij de vader is. De vrouw dumpt de baby en zijn leven staat op zijn kop.

Vanaf dat moment leef je mee met Samuel en zie je hoe hij zijn dochter, Gloria, opvoedt en hoe zij opgroeit. Er zit een flinke dosis humor in deze film en ik heb een aantal keren flink gelachen. Ook een stukje drama ontbreekt niet. Want na 8 jaren, staat ineens de moeder weer op de stoep.

Pak de zakdoekjes er maar bij

Opnieuw staat het leven van Samuel op zijn kop, maar nu ook dat van Gloria. Het voogdij over Gloria moet worden bepaald en dat zorgt voor een onverwachts einde. Pak de zakdoekjes er maar bij, want gegarandeerd dat je die nodig bent.

Verder wil ik er natuurlijk niet teveel over verklappen, maar het is een heerlijke film, welke geen moment verveeld. Je zit vanaf het begin helemaal in de film. Een echte aanrader als je van comedy en een klein beetje drama houdt. (Comedy heeft wel echt de overhand).

Veel kijk plezier en heb jij nog een aanrader, dan lees ik het graag in een reactie!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *