Offline ontspannen Ontspannen

Relax & Ontspan met Nordik Sense

Een momentje voor mama, een momentje voor mij. Ze zijn zeldzaam en een van mijn goede voornemens is om meer aan mezelf te denken. Dit houdt onder meer in om eens wat voor mezelf te kopen, in plaats van thuis te komen met tassen vol voor de kinderen. Dat houdt ook in dat ik er wat vaker met mijn man op uit zou moeten en me niet schuldig moet voelen na een momentje voor mezelf.

Zo een momentje voor mijzelf heb ik in elk geval iedere ochtend. Hoe druk ons ochtendritueel ook is, ik moet s’ochtends douchen. Dat zijn tien minuten voor mij. Tien minuten om wakker te worden en tien minuten ontspanning. Heerlijk die warme stralen. Na tien minuten ben ik weer helemaal fris en fruitig. Die tien minuten zijn nog beter geworden, sinds mijn verjaardag.

Want voor mijn 30e verjaardag kreeg ik een overheerlijke scrub, douchegel en een bodylotion van een merk wat ik nog niet kende. Het heet Nordik Sense en na een korte speurtocht kwam ik op hen website uit. Hier zag ik dat ze naast de relaxing lijn die ik heb gekregen, nog meerdere varianten hebben. De producten zijn exclusief verkrijgbaar bij de Albert Heijn en via de website van Nordik Sense.

De relaxing variant die in mijn badkamer vertoeft, ruikt naar rust en ontspanning, ik kan het niet anders omschrijven. De scrub is erg fijn in gebruik. Het heeft een hele fijne structuur en mijn huid is daarna duidelijk zachter en egaler. Wat ik aan de verpakking erg fijn vind, is dat je tube niet gelijk leeg is wanneer je er een keer in knijpt. Het komt er heel gedoseerd uit, zodat je niet snel teveel verbruikt.  De douchegel en de bodylotion zijn verfrissend en geven daarna een warm gevoel. Het geurtje hangt de rest van de dag nog om mij heen en blijft me herinneren aan die ontspannen tien minuutjes waar mijn dag mee is begonnen!

Op hen website staat dat het hun missie is om de kleine en vaak schaarse momenten voor jezelf te verbeteren. Ik kan zeggen, dat is gelukt! Nordik Sense geeft mij mijn dagelijkse momentje van geluk. Waar word jij gelukkig van?

Liefs Marieke

[instagram-feed]

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. […] Lees ook: Mama, relax & ontspan […]

  2. […] Smeer je van top tot teen in met je favoriete bodylotion, lak je nagels en drink een wijntje. Ontspan! […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *