Offline ontspannen Ontspannen

Romantisch overnachten doe je zo

Heb je kinderen, dan weet je waarschijnlijk dat tijd samen iets kostbaars is. Kostbaarder dan dat je ooit had kunnen inschatten in jullie leven voor kinderen. Wanneer je er dan samen een nachtje weg gaat, kun je het wel heel romantisch maken, door niet een normaal hotel te boeken. Ik zet vijf super romantische verblijven op een rij!

Overnachten onder de sterren

Met een dikke uitroepteken op nummer èèn vind ik de plekjes waar je kunt overnachten onder de sterren. Dat hoeft niet direct buiten te zijn, maar dat kan ook prima in een mooi verblijf waarbij je boven je bed een koepel hebt. Zo geniet je samen lekker warm van de sterren. Je vindt een heleboel van dit soort verblijven op de website van Bijzonder plekje.

Overnachten op het strand in een strandhuisje

Ook heel romantisch is een nachtje doorbrengen op het strand, maar dan zonder al het zand in je kleren. Er zijn hele mooie huisjes op het strand, waar je kunt verblijven. Het lijkt mij fantastisch om een keer in een strandhuisje te slapen en in slaap te vallen met het geruis van de zee op de achtergrond.

Gezellig in een tent

Je kunt ook samen in een slaapzak kruipen en overnachten in een tent. Ben je niet zo avontuurlijk aangelegd, of wil je niet met een wc-rol onder je arm over de camping wandelen, dan kun je ook kiezen voor Glamping. De luxere variant van kamperen, wat misschien net dat beetje extra romantiek meebrengt tijdens jullie date.

Overnachten op het water

Een luxe jacht, een vlot of een waterwoning, het kan allemaal. ‘S-nachts kun je luisteren naar het geklots van het water en het gekwek van de eendjes. In de ochtend heb je zeker een ontbijt met een mooi uitzicht en je weet zeker dat je een origineel en romantisch nachtje weg bent.

Een Wellness arrangement

Natuurlijk kun je het ook direct helemaal aanpakken. Je boekt een arrangement bij een Welness resort inclusief overnachtingen en je hoeft nergens meer aan te denken. Vaak zijn deze Welness arrangementen inclusief ontbijt en kun je eventuele behandelingen bijboeken. Zeker weten dat je weer relaxed naar huis gaat!

Zit hier nog niets voor je tussen of moet het creatiever, origineler, over de top? Kijk dan eens op Origineel overnachten.
Hier vind je de gekste onderkomend om een nachtje door te brengen, van drakenei tot treinstel en van brandweerauto tot paddestoel. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het bestaat.

Regel die oppas, prik een datum en maak er een romantisch uitje van. Geniet van iedere minuut, want vaak duurt het wel weer even voor je er daarna weer eens met zijn tweetjes op uit kan.

Lees hier meer over perfecte dates!

Hoevaak gaan jullie er samen op uit en slapen de kinderen dan ook ergens anders? Ik lees het graag in een reactie. 

Liefs, 

Marieke

(Bron afbeelding Pixabay)

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. […] van die je niet snel zult vergeten. Rond de dag af met een heerlijk diner voor twee of een romantische overnachting en jullie dag kan niet meer […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *