ontspannen muziek luisteren
Online ontspannen Ontspannen

Mijn favoriete playlists op Spotify

Mijn favoriete playlists staan opgeslagen in Spotify. Voor iedere gelegenheid heb ik een ander lijstje. Van ontspannen muziek, tot de klassieke meezingers, ik luister het allemaal.

Rustige muziek

Ik houd van verschillende soorten muziek. Tijdens het werk of bloggen zet ik het liefst een rustig muziekje op. De afspeellijst die ik gedownload heb bestaat onder andere uit: Lukas Graham, Ed sheeran, Bruno Mars en Michael BublĂ©. De lijst heet heel toepasselijk “Rustige muziek”. Op deze muziek werk ik echt ontzettend fijn, maar kan ik ook heerlijk ontspannen.

Lees ook: 10x een momentje voor jezelf

Muziek tijdens het hardlopen

Tijdens het hardlopen kom ik niet vooruit op de rustige muziek, dan loop ik liever op een meer up-tempo muziekje. Je kunt in Spotify zoeken op BPM (Beats per minute) en zo vind je verschillende afspeellijsten die bij jou passen. Ik luister zelf graag naar de lijst “Fun Run” met 150-185 BPM.

Muziek in de auto

Tsja… daar heb ik sinds kort geen invloed meer op. In mijn auto (Onze meidenmobiel) wordt alleen nog maar K3 geluisterd. Niet dat ik dat erg vind, ik word er wel vrolijk van 😉 Daarnaast moet ik altijd heel hard lachen om mijn meiden die mee zingen en swingen in hun autostoeltjes.

Muziek tijdens het schoonmaken

Tijdens het schoonmaken luister ik, jawel, het liefst naar meezingers. De lijst “Meezingers” heeft het allemaal. BeyoncĂ©, Nelly Furtado, Kelly Clarkson en natuurlijk de Backstreetboys. Het huis wordt schoner met deze songs op de achtergrond.

Muziek voor de vrijdagmiddag

Zin-in-het-weekend muziek is net weer wat anders als op alle andere dagen van de week. Ik kan bijna overal wel naar luisteren. Zo maak je me heel erg blij met Billy Joel, maar ook met de Jeugd van Tegenwoordig, Guus Meeuwis en de Party Animals. De Kings of Leon mogen ook zeker niet ontbreken. En omdat mijn smaak op vrijdag van alles en nog wat is, stel ik deze afspeellijst zelf samen. Helemaal van mij.

Nu ben ik heel benieuwd naar jullie favoriete afspeellijst of muziek, laat je het weten in een berichtje op mijn blog, Facebook of Instagram?

Liefs,
Marieke

*Bron afbeelding: Pexels

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *