Toen was je alweer 8 maanden

Weer een maand voorbij en ook deze is weer voorbij gevlogen. 8 maanden ben je nu alweer. Ging het bij Tirza ook zo snel? Ik kan het me niet meer herinneren, maar voor mijn gevoel ging het een stuk langzamer. Ik slurp iedere dag in me op en probeer alle herinneringen een plekje te geven, ik wil niets vergeten of missen.

Het was een bijzondere maand en er is veel gebeurd. We zijn in deze maand vijf keer bij de dokter geweest. De 5e kinderziekte kwam voorbij en ook beide oren waren ontstoken. Er zijn twee tandjes verschenen en inmiddels is Aimy voor de tweede of derde of vierde (ik ben de tel kwijt) keer flink verkouden.

Hier hebben we ons even doorheen moeten bijten. Er waren ook veel eerste keren. Onze eerste sinterklaas, kerst en oud & nieuw samen. Ook zijn we voor het eerst samen op vakantie geweest, met zijn viertjes. We stapten in het vliegtuig en vlogen naar de zon. Een heerlijke week hebben we gehad en Aimy knapte, zoals de dokter voorspeld had, heel erg snel op. De vitamientjes deden haar goed, maar ook ik kon ze erg goed gebruiken. Ik voelde de energie terug komen en had weer zin om dingen te ondernemen.

Lees meer over onze eerste vakantie samen: Vliegen met een baby

We merken dat Aimy wat eenkennig begint te worden. Ze kruipt naar ons toe en hangt dan aan onze benen. Ook vindt ze het niet leuk als we de kamer uitlopen of als er iemand binnen komt die ze nog niet zo goed kent. Haar lachjes worden minder en je ziet haar eerst de kat uit de boom kijken. Gelukkig lacht ze nog wel naar ons, vooral als ik weer met mijn fotocamera voor haar hang. Ik ben benieuwd hoelang dat nog duurt, Tirza was er al snel klaar mee en lacht alleen als er wat tegenover staat.

We gaan door naar Aimy haar 9e maand. Ik moet met regelmaat denken aan haar eerste verjaardag, die zo snel dichterbij lijkt te komen. In gedachten zie ik haar in een zomerjurkje al door de tuin waggelen. Al kijk ik uit naar de lente, ik ben blij dat het nog even duurt! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *