Uitje van de maand: Flevonice

Ik ben met regelmaat op zoek naar een leuk uitje. Zowel om met de kinderen te doen, als naar uitjes die leuk zijn om samen te doen. Iedere maand wordt er één uitje uitgelicht, waar ik heel enthousiast over ben.

Hij staat op mijn bucket-list en ik hoop er zelf heel snel heen te kunnen: Flevonice. Schaatsen doen we niet zoveel in Nederland en toen er vorig jaar wel een dikke laag ijs op het water lag, was ik ziek. Mijn nieuwe schaatsen bleven in de doos en dit jaar wacht ik dus op een nieuwe kans.

Hier vind je meer leuke uitjes

Mocht die kans niet komen (en ook als hij wel komt) lijkt het me ontzettend leuk om samen met Peter onder de sterren te schaatsen bij Flevonice. Wat de temperatuur ook is, bij Flevonice kun je schaatsen in de wintermaanden. Je schaatst er over een drie kilometer lange ijsbaan, middenin de natuur. En niet alleen overdag ook in de avond kun je hier terecht.

Een kindvriendelijk uitje

Flevonice is ook een plek waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Zo is er een grote speeltuin met een krabbelbaan, een glijbaan, veel andere speeltoestellen en er zijn trampolines. Natuurlijk is er ook voor de kinderen een mogelijkheid om te schaatsen. Een superleuk uitje voor in de voorjaarsvakantie!

Flevonice is geopend t/m 3 maart en wij gaan hier zeker een dagje naartoe. Ondanks dat dit uitje geschikt is voor kinderen, gaan wij er een avondje samen op uit. Lekker romantisch, onder de sterren op onze ijzers 😉

Hebben jullie nog leuke tips voor een uitje samen of met het hele gezin?

Liefs,
Marieke

Bron afbeelding: Pixabay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *