Van 3 naar 4 maanden!

Toen was het ineens 24 september, de datum waarop Aimy alweer vier maanden bij ons is. Vier maanden zijn voorbij gevlogen en in die korte tijd heeft ze al heel veel geleerd. Vooral in de afgelopen maand is haar ontwikkeling met sprongen vooruit gegaan. Ik kijk graag terug naar de mooie momenten die het ons heeft gebracht en schrijf deze ook voor haar op in haar “Baby’s eerste jaar” boekje.

In de afgelopen weken heeft ze onder andere haar stemmetje ontdekt, hele hoge gilletjes en geluidjes klinken door de kamer. Grappig genoeg lijkt ze te weten wanneer ze deze geluidjes kan gebruiken. Wanneer haar grote zus even niet naar haar kijkt, blijft ze net zolang en steeds wat hoger tegen haar kletsen, tot ze Tirza haar aandacht heeft. Tirza krijgt dan een enorme glimlach en Aimy op haar beurt een dikke knuffel van haar grote zus.

Met behulp van de kinderfysio gaat het bewegen ook veel soepeler en is het al een paar keer gelukt om op haar buik te rollen. Vooral een speeltje ergens neerleggen waar ze nèt niet bij kan werkt goed, ze beweegt en rolt net zolang tot ze het te pakken heeft.

Verder waren er weer een hele hoop “eerste keren”! De eerste keer samen op vakantie, de eerste keer samen zwemmen en de eerste keer naar de opvang. De eerste nacht echt doorslapen hebben we nog niet gehad, maar wie weet komt dat komende maand 😉

Lees ook: Die eerste keer

Maar het allermooiste moment van de afgelopen maand is toch wel het lachen. De vele glimlachjes die we krijgen, op het moment dat we naar haar lachen, kan mijn hele dag goed maken. Wat mijn hart echt laat smelten, zijn de momenten waarop ze uit het niets ineens hardop lacht. Wanneer ik nies of hoest, kan ze helemaal in een deuk liggen en ook voorzichtig kietelen vindt ze geweldig. Lachen wij hardop, doet Aimy vrolijk mee. Nog maar vier maanden bij ons, maar geen moment meer weg te denken uit ons leven.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *