Negenmaandenbeurs: Tips om je voor te bereiden!

Ons jaarlijkse uitje zit er alweer op, een dagje naar de Negenmaandenbeurs. Vandaag, donderdag 21 februari, ben ik samen met een vriendin op pad geweest. Ieder jaar vergeet ik wel iets of ben ik aan de late kant met mijn voorbereiding. Tijd om het op te schrijven en nooit meer te vergeten.

Een treinkaartje met korting

Ga je met het OV, koop dan via de website van de Negenmaandenbeurs zelf een kaartje met korting. Wil je niet tussen de trolleys van de huishoudbeurs komen te zitten? Koop dan voor € 4,- een 1e klas kaartje, zodat je relaxed kunt reizen.

Neem een rugtas mee

Dit waren we vandaag dus vergeten. Mijn schoudertas sneed in mijn schouders en de big shoppers die worden uitgedeeld zijn ook niet prettig om vast te houden. Een rugtas, welke ik vorig jaar wel mee had, is een echte aanrader. Natuurlijk moet je een ander plekje zien te vinden voor je waardevolle spullen 😉

Download de App

Super handig om het programma van de Negenmaandenbeurs vooraf te kunnen bekijken. Je kunt workshops en andere activiteiten opslaan als favoriet en ook kun je er praktische informatie vinden over bijvoorbeeld de openingstijden, vervoer en het parkeren.

Lees ook: 10x een momentje voor jezelf

Plan je route

Door de app te downloaden kun je alvast bepalen waar je graag naartoe wilt en wat je wilt gaan doen. Doe je dit niet, word je opgeslokt door de menigte en zie je van alles zonder het daadwerkelijk te zien. Doe je het wel, kom je thuis met de beurs-deals die je vooraf hebt bepaald en weet je zeker dat je niets mis loopt.

Zet 5 foto’s op een USB-stick

Kies je 5 mooiste foto’s uit en laat ze gratis printen bij de Kruidvat. Soms moet je er even voor in de rij staan, maar eenmaal aan de beurt kun je jouw foto’s (max. 5) gratis uit laten printen. Waarom een USB? Omdat deze sneller laadt dan een mobiele telefoon en je niet hoeft te zoeken naar de foto’s die je wilt printen. Zo staan er op mijn mobiel +1000 foto’s en was het vandaag weer zoeken naar de foto’s die ik wilde laten printen.

Maak een e-mailadres aan

Dat klinkt misschien een beetje raar, maar bij heel veel kraampjes kun je raden en maak je kans op iets leuks of krijg je een gratis product. De enige voorwaarde is dat je je moet aanmelden voor hun nieuwsbrief. Om een beetje overzicht te houden tussen “belangrijke” mail en mail met reclame, kun je een apart e-mailadres aanmaken.

Bonus: De leukste kraampjes op de Negenmaandenbeurs

Dat is natuurlijk afhankelijk waar je naar op zoek bent, maar ieder jaar opnieuw vind ik de stand van de Babydump bijvoorbeeld erg leuk. Ze hebben leuke spulletjes en leuke kortingen. De Kruidvat is ieder jaar een feestje om naartoe te gaan. De vrouw die dit presenteert is echt hilarisch en maakt er een hele show van. De stands van de kleinere webshops vind ik altijd leuk om even langs te lopen, maar eerlijk heb ik daar nog nooit iets gekocht. De stands van de Zeeman, Hema & C&A zijn niet te missen en ook hier kun je fijn shoppen met een leuke korting.

Ik vind de beurs ieder jaar opnieuw erg leuk om naartoe te gaan. Er worden nieuwe producten getoond, er zijn verschillende activiteiten en je kunt er shoppen met een leuke korting. Wat wil een vrouw nog meer 😉

Mocht je gaan, alvast heel veel plezier!

Liefs,
Marieke

Bron hoofdafbeelding: Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *