Voorbereiding op de cake smash!

Nog maar een paar weken te gaan en dan is onze baby officieel geen baby meer. Het jaar is voorbij gevlogen en Aimy wordt op 24 mei alweer 1 jaar oud. Al een tijdje geleden hebben we bij onze favoriete fotograaf een datum geprikt voor de cake smash. Ik vond de foto’s van Tirza geweldig en ik ben dan ook erg benieuwd hoe deze foto’s eruit komen te zien!

Prik een datum
We hebben dus al een datum geprikt, zondag 6 mei. Onze fotograaf doet eigenlijk geen cake smash shoots, maar voor ons maakt ze een uitzondering. Dit houdt wel in, dat we iets meer moeten regelen. Zeker omdat we zelf in het Noorden van het land wonen en de fotoshoot in Den Haag zal plaats vinden. Zo hebben we zelf de slingers besteld, een leuk jurkje en een taart laten maken.

Boek een fotograaf
Boek je een cake smash, wees er dan op tijd bij. De meeste fotografen zitten al snel volgeboekt, zeker de betere en populaire fotografen. Al wil je er bij 9 maanden nog helemaal niet aan denken dat je kleintje binnenkort alweer 1 wordt, je kunt die shoot maar beter alvast boeken!

De taart
Heb je een shoot geboekt, is het belangrijkste geregeld. Is het een fotograaf die Cake smash shoots met regelmaat doet, zal deze waarschijnlijk ook de decoratie en eventueel een taart voor je kunnen regelen. Onze taart moest koemelkvrij zijn en dit was wel even een speurtocht. Uiteindelijk hebben we onze taart laten maken bij Kunst op de taart en hij is prachtig geworden! De taart kun je trouwens ook maar beter op tijd boeken, natuurlijk kun je hem ook zelf maken.

Kleding
Voor Aimy scoorde ik deze te leuke outfit op Marktplaats. Wanneer je dit van te voren goed in de gaten houd, komt er op Marktplaats genoeg leuks voorbij en heb je het op tijd in huis.

Decoratie
En als laatste hebben wij nog wat decoratie geregeld. Zo is er een kroontje met een grote “1” erop in huis gehaald, zijn er slingers gekocht en roze ballonnen om het af te maken. Ook hebben we een kleine kaarsje gekocht voor op de taart.

We logeren bij familie in Den Haag en proberen de zondagochtend zo rustig mogelijk te houden en in het ritme van Aimy te blijven, zodat ze hopelijk goed gemutst is op de shoot. Ik kan me herinneren dat Tirza niets van de taart moest weten, we hebben haar handjes erin gedrukt en toen kwam ze pas een beetje los. Aimy heeft een heel ander karaktertje, ik vermoed dat zij de taart niet laat staan 🙂

Hebben jullie een Cake Smash gehad en hoe vonden de kindjes het?

Liefs Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *