nieuwe-week

Wat een week(overzicht)

Jeetje, wat was het een bijzondere week. We deden een bod op een huis, bezochten nog 3 andere woningen, ik ging een dag op pad en Peter had wel erg veel geluk. Lees je mee?

Afgelopen maandag bekeken we een huurwoning welke tijdelijk beschikbaar zou zijn. Het klonk allemaal perfect, maar de woning was ontzettend vies. We zouden er heel veel geld in moeten stoppen voor een paar maanden huur. Die woning viel dus af. Ook deden we een bod op een huis welke we de week ervoor hadden bezichtigd. Toch had ik een onderbuikgevoel.

Dat onderbuikgevoel ging niet weg. Ons bod werd op dinsdag niet geaccepteerd en ook werd er geen tegenbod gedaan. Ergens was ik opgelucht, maar nu stonden we weer met lege handen. De tijd begint nu toch wel te dringen, want eind mei is de sleuteloverdracht van ons huis al. We reageerden op een huurwoning waarvan de huurperiode minimaal een jaar is. We kozen op dat moment voor zekerheid, want op straat komen te staan met twee kinderen en heel veel spullen… Dat zien we allebei niet zo zitten.

Op woensdag speelt Tirza onverwachts bij een vriendinnetje en ga ik weer naar huis met alleen Aimy. Die slaapt bijna drie uur en zo heb ik ineens een paar uur tijd voor mezelf. Ik rommel wat in huis, kijk een aflevering van Working Mom’s en werk mijn blog een beetje bij. Heerlijk in alle stilte. In de avond krijgen we een onverwachts telefoontje. Er komt een woning beschikbaar, voor tijdelijke verhuur! Er zitten wat haken en ogen aan, maar het is natuurlijk wel weer een kans.

Een leuke knutseltip: Knutselen met Printable Happiness!

Zo waren daar ineens weer twee opties. Op donderdag aan het einde van de dag bekeken we eerst de woning waarvan de huurperiode minimaal een jaar was. Een prima woning en pal naast de Jumbo. Dat is wel gevaarlijk, aangezien ik in de avond nogal vaak “lekkere trek” heb 😉

Vrijdag is Aimy niet te genieten. Huilen, hangen en zeulen. Om 10 uur ben ik er klaar mee en stop ik haar in bed, om haar vervolgens na anderhalf uur weer wakker te moeten maken. Tirza moet van school worden gehaald, maar gelukkig is ze dan wat beter te genieten en fietsen we samen richting school.

En dan…Peter luisterde afgelopen maandag naar radio Continu. Een zender die Tirza op heeft gezet toen ze aan het spelen was met de afstandsbediening. Hij hoorde dat Hans van de Dikdakkers op het plein in Meppel zou zitten. Was je als eerste bij hem, dan maakte je kans op € 250,-. Op vrijdag zaten we dan vol spanning bij de radio. Het nummer werd gebeld en wie nam op? Juist, Peter! Wat een geluk! Tirza mocht een cadeautje uitzoeken, omdat zij de zender had opgezet. Trots dat ze was!

Zaterdag had ik een onwijs lange en leuke dag. Ik werd door Anne van Take me to uitgenodigd om naar het event Blogger by nature te gaan. Om half 8 in de ochtend zat ik al in de trein richting Soest. Ik heb er veel van opgestoken en een mooie dag gehad. Uiteindelijk was ik om kwart voor zeven in de avond weer thuis en kon ik de meiden nog snel een knuffel geven. Daarna ben ik uitgeteld op de bank beland en heb ik he-le-maal niets meer uitgevoerd.

Zo vaak als mogelijk sta ik twintig minuten te zweten op mijn crosstrainer op zolder. Ook op zondagochtend stap ik na een ontbijtje op het fitnessapparaat. Later die ochtend brengen we een bezoekje aan mijn opa & oma waar de kinderen zich prima vermaken. En natuurlijk genieten we ook van het zonnetje, want wat was het heerlijk weer!

Idee voor een zonnige dag: De leukste tulpenuitjes!

Hebben jullie ook genoten van het zonnetje en een fijne week gehad?
Liefs,
Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *