Weekoverzicht

Wat scheen het zonnetje weer lekker de afgelopen dagen en wat vloog de week weer voorbij. Wij hebben er weer goed van genoten en brachten ons weekend door in Den Haag.

De maandag vliegt voorbij. Het is een drukke dag en voor ik het weet zit ik weer in de trein terug naar huis. Eenmaal thuis is de mannengriep toegeslagen, maar ondanks dat staat het eten al voor me klaar. De kindjes snel naar bed en vervolgens kijken we nog een aflevering van La casa del Papel op Netflix. Wat een ontzettend spannende serie, echt een aanrader!

Peter brengt en haalt de kinderen normaal gesproken, maar omdat hij ziek is, doe ik dit op dinsdag. Dat betekent dat ik een extra druk ochtendprogramma heb, want mijn trein wacht niet. Gelukkig werken beide meisjes mee en zit ik op tijd in de trein. Ook ben ik op tijd weer terug om ze op te halen. Heerlijk die blije gezichtjes toen ik binnen kwam lopen.

Ook op woensdag is Peter nog ziek, al voelt hij zich in de loop van de dag gelukkig al iets beter. Wanneer Tirza naar school is en Aimy slaapt, werk ik aan mijn blog en maak ik foto’s van Aimy en haar cadeautjes die ze heeft gekregen. Zodra ze de camera ziet lacht ze al en ik ben weer blij met de foto’s.

Op donderdag straalt het zonnetje en kan ik mijn nieuwe blauwe jurkje weer aan, hoera! Ik begin eraan te wennen, want zoals je al eerder hebt kunnen lezen, zie je mij eerder in een spijkerbroek. Eenmaal thuis verteld een trotse papa dat Aimy ook op de opvang goed haar best heeft gedaan. Ze gaat iedere keer staan, zonder ondersteuning, en klapt dan in haar handjes. Nog even en ze loopt door het huis!

Vrijdag poets ik het huis schoon, want er staat een druk weekend te wachten. Ook koop ik een nieuw boek voor mezelf, een die eigenlijk niet bij mij past, maar waarvan het voorstukje me erg aanspreekt. Het boek heet “Het wereldschokkende en onweerstaanbaar lekkere verhaal van Tony’s Chocolonely”. Het is een biografie van drie journalisten die iets willen doen aan de kindslaven op Afrikaanse cacaoplantages. De eerste bladzijdes waren direct pakkend en ik denk dat ik hem heel snel uit zal hebben.

Op zaterdagochtend sta ik al heel vroeg de koffer in te pakken. Tirza is door het dolle heel, want we slapen in een hotel en gaan naar opa en oma in Den Haag. Het is altijd een hele verhuizing, maar het lukt altijd en we zitten 9:15 in de auto. Eenmaal in Den Haag hebben we een heerlijke dag en gaan we in de middag naar een park waar onze trouwfoto’s zijn gemaakt. Leuk om hier weer even terug te zijn, nieuwe foto’s te maken en Tirza & Aimy vermaken zich prima in de speeltuin.

Na een goede nacht in het hotel is het zondag, vandaag heb ik een babyshower van mijn lieve vriendin en ze werd enorm verrast. Het zonnetje scheen ook zo heerlijk, dat we lekker buiten hebben gezeten en hebben genoten van onze high tea bij de Soete Suikerbol in Pijnacker.

Hebben jullie ook zo een heerlijke week gehad en genoten van het zonnetje?


Liefs Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *