Weekoverzicht

Deze week gaat lekker snel voorbij √®n….ik heb zoveel geslapen! Er waren weer genoeg momentjes van geluk om van te genieten, waaronder een hele middag voor mezelf. Lees je mee?

Op maandag gaat Tirza weer naar school en is de vakantie afgelopen. Ze heeft er erg veel zin in, maar is aan het einde van de dag wel erg moe, toch weer even wennen. Op maandagmiddag krijgt een collega en vriendin een geniale inval om op dinsdag naar de Zwaluwhoeve te gaan. Ik neem spontaan vrij en heb er ontzettend veel zin in.

Dinsdagochtend werk ik gewoon en rond half 12 gaan we richting Hierden. Ik ben nog niet eerder bij de Zwaluwhoeve of iets vergelijkbaars geweest, maar ik kan het iedereen aanraden. Ik heb de hele middag genoten van het zoutbad, de scrub, hottub en natuurlijk het zonnetje dat flink zijn best deed. Sauna’s houd ik niet zo van, maar er was dus genoeg anders. Aan het einde van de middag ben ik helemaal ontspannen en heb ik het voornemen om toch eens wat vaker tijd voor mezelf te nemen.

Lees ook: Terug in de bikini

Ook op woensdag voel ik me opgeladen en ik heb echt geslapen als een roosje. We hebben deze een gesprek bij de Hypotheker, om te kijken of we eventueel kunnen gaan uitbouwen. Dit zit er wel in, maar er zijn toch nog wel wat dingetjes waar we naar moeten kijken. Aimy is echt ontzettend vrolijk en slaapt in de middag lang. Zo heb ik lekker even de tijd voor Tirza en uiteindelijk sluiten we de dag af met patatjes.

Donderdag, mijn laatste volle werkdag voor ik een weekje vrij ben. Op vrijdagavond werk ik altijd nog thuis, maar toch ga ik met een vakantiegevoel richting huis. Heerlijk even een weekje niets. Ondanks dat ik veel en goed geslapen heb de afgelopen dagen, lig ik om 21:15 al in mijn bed. Ik lees nog even een stuk uit mijn nieuw Jill Mansell en val vervolgens als een blok in slaap.

Ik weet niet wat Aimy heeft, of ze maakt een inhaalslag of ze wordt weer ziek, maar ze slaapt ook op vrijdagochtend erg lang. Zo heb ik om 08:45 Tirza op school, Aimy in bed en dus alweer tijd voor mezelf en o,ja het huishouden. De wasmachine staat lekker te draaien en ik geniet van de stilte in huis. Zette ik vroeger de radio op 10, vind ik de stilte nu heerlijk. In de avond boeken we eindelijk onze zomervakantie naar… Mallorca!

Zaterdag brengen we met vrienden door in dierenpark Amersfoort. Het is enorm druk en het blijkt een speciale dag te zijn. Er lopen verschillende bekende vriendjes rond zoals Kikker en Woezel & Pip. De kinderen gaan er mee op de foto en hebben het enorm naar hun zin. Wanneer we terug komen bij de auto hebben we een lekke band. Dus een belletje naar de ANWB, er blijkt een uur wachttijd te zijn. Met twee vermoeide kinderen sjokken we terug naar het park en tegelijk krijgen we een telefoontje. Binnen vijf minuten kan er iemand zijn en nog geen twintig minuten later kunnen we op weg naar huis!

Het zonnetje schijnt volop op zondag! Wat een heerlijkheid en dan ook nog eens samen vrij zijn. We brengen een bezoekje aan mijn opa en oma en de rest van de middag zitten we lekker in de tuin. Tirza kliedert  met zand en water en Aimy vindt het prima om buiten in haar box te spelen. Ze stond vandaag zelfs een paar keer helemaal los!

Komende week wordt Aimy 1 jaar en vieren we natuurlijk feest! Ook heb ik lekker en weekje vrij en is dinsdag een dag samen voor mij en Tirza. Wat waren jullie momentjes van geluk?


Liefs Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *