nieuwe-week

Weekoverzicht: Een onverwachts berichtje en trots!

Afgelopen week kwam er ineens een onverwachts berichtje binnen, had ik een hele dag voor mezelf en was ik ontzettend trots op Peter! Lees je mee?

Afgelopen maandag zat ik al niet zo lekker in mijn vel. Ik had het steenkoud, kroop op mijn werk bijna in de verwarming en mijn hoofd bonsde in een zeurend ritme. Tijd om even een stapje terug te doen. Ik heb die avond heerlijk even onder de zonnehemel gelegen en een momentje voor mezelf gepakt.

Helaas voelde ik me op dinsdag nog slechter. Zo zat ik dinsdag ziek thuis. Ik heb de hele dag op de bank gelegen, geslapen, gelezen en Netflix gekeken. Ik had nog niet de energie om een cracker te smeren en voelde me zwaar ellendig. De stilte in huis vond ik heerlijk. Geen prikkels, geen muziek. Alleen ik, mijn kussen en een dekentje.

Woensdag sleepte ik mezelf de dag door. We brachten Tirza naar school en haalden haar weer op. Paar asperientjes erin en doorgaan. Aan het einde van de dag was ik gesloopt. De kinderen lagen op tijd in bed en ik ben er vlak achteraan gegaan.

Ook op donderdag zwaaide ik de kinderen en mijn man uit. Ik plofte weer op de bank en keek nog wat afleveringen van Working Mom’s op Netflix. In de middag kreeg ik een berichtje uit onverwachte hoek. Er komt een huurwoning beschikbaar en het lijkt precies wat voor ons te zijn. Hoera!

Vrijdag voelde ik me eindelijk wat beter. Ik had wat meer energie en hield een hangerige Tirza een dagje thuis van school. We bakten samen cupcakes, ik maakte zelf kippensoep en een italiaans brood van Dille & Kamille. Oma uit Den Haag zou in de middag komen en dat was een klein feestje waard. In de middag stond er nog een bezichtiging gepland bij een woning en ook dat was erg positief. We besloten er een weekend over na te denken, spannend!

cupcakes met paaseitjes, speciaal voor pasen
Smullen met deze cupcakes!

Op zaterdag vertrekt Peter om half 8 richting Beerendonck, dichtbij Nijmegen. Hij doet daar mee aan de mudrun van 19 kilometer en sponsort hiermee het KWF. Zijn actie heeft ruim € 500,- opgehaald en ik ben dan ook mega ontzettend trots op hem. 19 Kilometer door de modder kruipen, ik doe het hem niet na!

Omdat mijn schoonmoeder op de kinderen paste, kon ik zo een dagje voor mezelf pakken. Samen met een vriendin reserveerden we een high tea bij de beachclub in Lemmer. Het was ontzettend lekker en we hadden een prima uitzicht. In de middag bekeken we het centrum van Lemmer. Leuke winkeltjes aan de gracht en terrasjes aan het water. Het zonnetje scheen heerlijk en ik kwam even helemaal tot rust.

Zondag reden we een rondje langs zowel de huurwoning als de woning waar we vrijdag hadden gekeken. Ik word zo onrustig van die onzekerheid. Hopelijk wordt er komende week meer duidelijk, zodat we knopen kunnen doorhakken en we ergens naar uit kunnen kijken!

Hoe was jullie week, hebben jullie genoten van het fijne zonnetje?

Liefs,
Marieke

Meer Momentje van geluk? Volg me op Facebook & Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *