Weekoverzicht – geluksmomentjes

De weken vliegen voorbij en soms gaan de kleine momentjes van geluk, verloren in de haast van alle dag. Door ze op te schrijven, besef ik me meer hoeveel momentjes van geluk er op een dag zijn. Hoeveel geluk en rijkdom ik heb, met twee fantastische dochters en mijn man niet te vergeten 🙂 Ik deel mijn momentjes graag met jullie en daarnaast ben ik benieuwd, naar wat jullie gelukkig maakt!

Maandag
Om 05:30 staat Tirza al naast ons bed te stuiteren, vol energie en klaar voor deze nieuwe dag. Mijn man en ik zijn iets minder enthousiast, het lijkt iedere dag wel vroeger te worden dat ze wakker wordt. Het heeft ook zo zijn voordelen want we hebben uitgebreid de tijd om koffie op bed te drinken en het nieuws te kijken. Ook heb ik voor 10:00 de hele boven verdieping al schoon en zo heb ik straks mooi de tijd om ook nog leuke dingen te doen.

Dinsdag
Tirza barst vandaag in huilen uit, omdat ik tegen haar zei dat ze “het op haar buik kon schrijven”. Tranen met tuiten, want ze wou helemaal geen tekening op haar buik. Gevolg… ook wij tranen met tuiten, maar dan van het lachen 😉

Woensdag
Niet alle dagen zijn leuk, maar iedere dag heeft wel iets moois. Ondanks dat deze dag heel lang duurde met een huilerige baby, heb ik een geluksmomentje kunnen vinden. Samen met de beide meisjes ging ik boodschappen doen. Alledrie een knalroze zonnebril op en K3 aan in de auto. Wat een gezelligheid en wat een bekijks heb je toch als je met kinderen boodschappen gaat doen.

Donderdag
Weken, wat misschien wel maanden, hebben wij hetzelfde boekje voorgelezen. Iedere avond voor het slapen gaan opnieuw. Tot vandaag! Onze ogen rolden bijna uit onze kassen, toen Tirza ineens met een ander boekje aan kwam lopen! En wel met Pluk van de Petteflat. Oude tijden herleven, ik was vroeger dol op dit boek en nu mag ik de avonturen van Pluk voorlezen aan Tirza.

Vrijdag
De derde afspraak met de chiropractor staat voor vandaag gepland. Ze bevestigd dat het nekje van Aimy een stuk soepeler voelt. Wij merken ook dat ze minder overstrekt en dat de handjes en voetjes minder klam en plakkerig zijn. Het gaat de goede kant op! Aanstaande woensdag moeten we nog eenmaal terug komen…

Zaterdag
Samen met Aimy ben ik een ochtend op pad geweest met mijn oma, moeder & zusje. Vier generaties bij elkaar en overgrootoma genoot natuurlijk volop. We zijn naar een groot tuincentrum geweest en hebben alvast een voorproefje gedaan op de kerstversiering. Wat een gezelligheid en ondertussen zijn mijn man en Tirza lekker wezen zwemmen.

Zondag
Jeej! Wat duurt deze dag lang, in plaats van een uurtje, lijkt het weekend wel uit drie dagen te bestaan. Heel gelukkig waren beide meisjes pas rond 6 uur wakker (nieuwe tijd) en ik was enorm bang dat dit 5 uur zou zijn. We hebben onze eerste opdracht van de bucketlist challenge voor koppels volbracht en heel hard gelachen. Aan het einde van deze dag, waren ze allebei wel uitgeput en vielen ze als een blok in slaap. Papa en mama trouwens ook.

(Er staat een filmpje van onze eerste opdracht online, lach je met ons mee? >>Geblinddoekt tanden poetsen )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *