Weekoverzicht – Geluksmomentjes

De weken vliegen voorbij en soms gaan de kleine momentjes van geluk, verloren in de haast van alle dag. Door ze op te schrijven, besef ik me meer hoeveel momentjes van geluk er op een dag zijn. Hoeveel geluk en rijkdom ik heb, met twee fantastische dochters en mijn man niet te vergeten 🙂 Ik deel mijn momentjes graag met jullie en daarnaast ben ik benieuwd, naar wat jullie gelukkig maakt!

Maandag
We begonnen deze week goed! Wat een heerlijk weer was het afgelopen maandag. Ik word altijd heel erg blij van een fris bed en dan het liefst met beddengoed wat buiten heeft gedroogd. Heerlijk die geur en dat kon vandaag dus mooi! Het eerste geluksmomentje van deze week is dus snel gescoord! Daarnaast was het een heerlijke dag, om op 16 oktober gewoon op je slippers buiten te spelen. We hebben heerlijk buiten kunnen lunchen en er werd zelfs stiekem nog even met water gekliederd. Een dag met een gouden randje…

Dinsdag
Het is al een geluk dat ik deze ontzettend drukke werkdag heb overleefd met de paar uurtjes slaap die ik afgelopen nacht heb gehad. Maar het allerbeste moment was toch wel de thuiskomst. Een dikke knuffel van Tirza die me omhelst alsof ze me weken niet gezien heeft en van Aimy een lach van oor tot oor.

Woensdag
Nog zo een heerlijke dag. Het weer was goed en beide kinderen zaten lekker in hun velletje. Eerst hebben we boodschappen gedaan en natuurlijk stond de peutergym ook op het programma. Oma kan niet oppassen, dus Aimy ging gezellig met ons mee. Na een rustmomentje thuis, lekker op de bank, hebben we een eind gewandeld en uitgerust bij de ijsjeswinkel. Heel toevallig kwamen we hier langs 😉

Donderdag
Om 4 uur in de nacht schrok ik wakker. Ik had Aimy nog helemaal niet weer gehoord en doorslapen heeft ze nog nooit gedaan. Vol enthousiasme stoot ik m’n man aan, die mompelt terug dat ze om half 1 nog een fles van hem heeft gehad. Aimy heeft dan niet doorgeslapen, ik wel! En dat was hard nodig en heel wat waard!

Vrijdag
Kinderen naar de opvang en papa en mama aan het werk. Vandaag heb ik thuis gewerkt, heerlijk in mijn joggingbroek, met een kopje thee op de bank met mijn laptop. Het voordeel van thuiswerken is dat je er even snel een wasje indrukt. Scheelt toch weer in het weekend en dat betekent dus meer tijd met mijn gezin.

Zaterdag
Het weerbericht voorspelde niet veel goeds, maar in de middag scheen toch ineens het zonnetje! We gingen lekker naar buiten.
Zochten mooie blaadjes, waar we later lekker mee geknutseld hebben. Tirza had haar regenlaarzen aan en we zochten dan ook heel hard naar een dikke plas. Ondanks de regen van deze morgen, waren de meeste plassen alweer verdwenen. Uiteindelijk vonden we een hele mooie en daar werd dan ook even hard in gesprongen. Van top tot teen onder de modder en daarna heerlijk onder de warme douche.

Zondag
Op zondag hebben we een ritueel en dat ritueel hebben we de afgelopen twee weken verwaarloosd. Iedere zondagochtend bakken papa en Tirza broodjes in de oven. We lopen lekker lang in onze pyjama en ontbijten uitgebreid. Dat schoot er tot twee keer toe even bij in, maar vanmorgen hadden we alle tijd. Afgebakken broodjes, een gebakken eitje en uitgebakken spek. Een goed begin van een heerlijk luie dag.

Al met al een heerlijke week, op naar de volgende!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *