nieuwe-week

Weekoverzicht: Hallo maart!

De afgelopen week vloog weer eens voorbij en daar was ineens ook de eerste dag van de maand maart. Nog maar twee maanden en dan is de “r” er alweer uit. Kunnen we hopelijk weer gaan genieten van een mooie lange lente en zomer!

Afgelopen week was ook een spannende week. Ons huis is verkocht en per 1 juni moeten we eruit. We hebben nog niets nieuws, maar we hadden wel een ontzettend mooi huis bekeken. Op maandag hebben we een afspraak gemaakt bij de Hypotheker en een bod uitgebracht. Het gevolg was een onrustige nacht!

Ik kan heel slecht tegen wachten. Als ik iets wil, wil ik het meteen. Maar ook op dinsdag kregen we geen reactie van de verkoper of van de makelaar. Dom genoeg hadden we niet aangegeven tot wanneer ons bod geldig zou zijn. En daar was dan ook onrustige nacht nummer twee.

Op woensdag scheen het zonnetje ontzettend lekker! Ik liet alles uit mijn handen vallen om hier eens even heerlijk van te kunnen genieten. In de ochtend wandelde ik met Aimy en later haalden we Tirza op de fiets van school. De hele middag hebben we in de tuin gezeten, gerolschaatst en andere spelletjes gespeeld. Wat was dat fijn zeg!

Ook kregen we te horen dat ons bod niet werd geaccepteerd. Gek genoeg kregen we zelfs geen tegenbod, de verkoper heeft geen haast en wil niet zakken met de prijs. Helaas pindakaas, onze speurtocht gaat verder.

Donderdag trakteer ik op mijn eigen gemaakte Rocky Road Fudge. Deze viel goed in de smaak bij mijn collega’s en dat begrijp ik wel. Wat een ontzettend lekker zoet tussendoortje was dat en ook nog eens heel gemakkelijk te maken. Het recept hiervan vond ik op Laura’s Bakery.

De overheerlijke zelfgemaakte Rocky Road Fudge!

Er kwam ook een enorm leuke winactie online! Je maakt nog steeds kans op twee heerlijke verwenpakketten. Kijk snel hier, hoe je kans maakt!

Vrijdag moest ik dan toch een kleine inhaalslag maken in het huishouden. Om half 9 zat het tweede wasje al in de wasmachine en reed ik met Aimy naar de winkel om de wekelijkse boodschappen in te slaan. Eenmaal terug liepen we een rondje buiten. Met twee lekkere frisse neusjes konden we weer naar binnen en daar speelde ze lief verder. Zo kon ik een flinke berg strijkgoed wegwerken, om vervolgens Tirza op te halen van school.

Op zaterdag vertrokken we al vroeg richting Den Haag. Ons nichtje was jarig geweest en dat moest natuurlijk gevierd worden. Daarna nog even langs mijn schoonouders en langs de opa van Peter, om vervolgens na het eten weer naar huis te gaan. Een gezellig rommelig dagje. Eenmaal thuis had Aimy helaas een beetje koorts.

Al heel vroeg in de ochtend neemt Peter Aimy mee naar beneden op zondag. Ik mag nog even blijven liggen en om 7 uur slaapwandel ik naar beneden. Tijd voor een flinke kop koffie! Aimy is nog steeds ziekjes en we rommelen lekker wat in huis. In de middag hebben we nog een verjaardag en in de avond moet ik aan het werk.

Dat was onze week in vogelvlucht. Hebben jullie ook een fijne week gehad en hebben jullie ook zo van het mooie weer genoten?

Liefs,
Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *