Weekoverzicht: Hebben we een huis?

Spannend! Hebben we wel of niet een huis weten te scoren? Je leest het in dit weekoverzicht!

Afgelopen maandag fietste ik met Aimy voorop en Tirza achterop naar school. Aimy was erg boos dat ze van de fiets af moest. Ze vindt het geweldig. Ze zingt, ramt lustig op haar toetertje en zwaait naar iedereen die we tegen komen. Op en top genieten, met een grote grijns!

Dan dinsdag, weer een werkdag. Ook al was het wat frisser, we pakten toch weer de fiets. Ik belde wederom met de verhuurmakelaar van de woning die we de week hiervoor hadden bekeken. Helaas nog geen nieuws, nog even geduld hebben. Laat dat nou niet mijn sterkste punt zijn als ik mijn zinnen ergens op heb gezet.

Op woensdag rennen en vliegen we lekker heen en weer. Ik ben enorm moe de laatste weken en na een bezoekje bij de huisarts mag ik door naar het ziekenhuis. Aimy ziet er helemaal niets in en valt binnen een paar minuten al in slaap. Nadat we hebben bloed geprikt, fietsen we naar de stad. Vrijdag zijn de Koningsspelen en er moet nog een outfit worden gescoord. Gelukkig hebben ze bij de Action nog een paar leuke rokjes en shirts liggen!!

Tip: Knutselen met Printable Happiness

Snotverkouden word ik wakker op donderdag. Peter krabt twee auto’s schoon, want er zit een mooi vrieslaagje op. Daarna kunnen we allebei aan het werk. De zon schijnt zo lekker dat er bijna niets te merken is van de kou. In de middag krijgen we dan het verlossende telefoontje dat we per 1 mei een huurwoning in kunnen! Hoera, we worden niet dakloos! Nu de paperassen regelen en dozen inpakken, want 1 mei is dichterbij dan we denken.

Op vrijdag is het zover: De Koningsspelen! Tirza mag eindelijk haar oranje outfit aan, compleet met kroon en tasje. Als ik haar weer ophaal is ze kapot. Samen met oma eten we thuis een broodje en terwijl Aimy slaapt, maken we samen wat lekkers voor bij de koffie.

We hebben geen plannen voor het weekend en onze zaterdag begint dan ook heerlijk ontspannen. We drinken koffie op bed, ontbijten en vertrekken dan richting een boekenmarkt. Ik koop vooral boeken voor de kinderen, alle boeken zijn € 1,- per stuk en zo tikken we wat leuke dingen op de kop.

In de middag heb ik een afspraak gepland staan bij de schoonheidsspecialiste. Een gezichtsbehandeling & manicure staan gepland. Een cadeautje van Peter, zodat ik heerlijk ontspannen weer thuis kom!

Zondag deden we het ook lekker rustig aan. We bakten broodjes en ontbeten gezellig met zijn viertjes. Nadat we ons allemaal hadden aangekleed zijn we op pad gegaan richting Luttelgeest. Hier begon de tulpenroute welke je aan de hand van bordjes kunt rijden. Er zaten al een paar mooie tulpenvelden tussen, maar nog lang niet alles stond inbloei.

In de middag hebben we een eind gewandeld en dat zorgde ervoor dat de dames voor de verandering eens goed aten. Ze schoven heel wat naar binnen en lagen om 19:15 allebei plat. Tijd voor papa en mama!

Hebben jullie een fijne week gehad? Komende week gaat de zon volop schijnen en hebben veel mensen een heerlijk lang weekend. Extra genieten dus 😉

Liefs,
Marieke

Bronafbeelding: Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *