nieuwe-week

Weekoverzicht: Stormachtig!

Het was een stormachtig weekje. Zowel de kinderen waren stormachtig als het weer. We kregen goed nieuws vanuit onze makelaar en we zijn allemaal weer aan de betere hand. Lees je mee?

Vorige week kon je in het weekoverzicht lezen dat Aimy in het weekend ziek was geworden. Helaas pindakaas, ook op maandag voelde zij zich nog niet beter. Dikke tranen van de koorts biggelden over die heerlijke wangetjes van d’r. Ze bleef gezellig thuis bij papa.

Op maandag deden we iets onverwachts! Je leest er hier alles over: Oops we did it again

Op dinsdagochtend had ze nog steeds wat koorts en dus bleef ik thuis van mijn werk. Ze knapte gelukkig hard op en speelde ontzettend lief, zodat ik vanuit huis toch nog wat aan mijn werk kon doen. Voordeel van een dagje thuis werken is dat je geen reistijd hebt en het eten dus al mooi op tijd op tafel stond. Genieten van een extra lang avondje!

Woensdag was een spannend dagje voor Tirza. Ze heeft twee gaatjes in haar kiezen zitten en op woensdag werd de eerste onder verdoving gevuld. Ondanks dat ze het ontzettend spannend vond en vooraf als een zenuwachtige stuiterbal rond gestuiterd had thuis, deed ze het ontzettend goed!

Op donderdag was Aimy weer goed genoeg om naar de opvang te kunnen, tenminste dat dacht ik. Rond het middaguur belde de opvang dat onze dreumes chagrijnig was. Ze wilde alleen maar op schoot, was huilerig en leek toch ook weer wat verhoging te hebben. Opnieuw nam ik mijn laptop mee naar huis om de middag thuis te werken. Aimy was blij me te zien en drukte ik thuis om 14:10 in bed. Rond 16:30 vond ze het tijd om wakker te worden. Ze was gewoon ontzettend moe. Om 19:00 lag ze alweer te snurken!

Om wat uurtjes in te kunnen halen en een ochtendje voor mezelf te hebben, had ik geregeld dat Aimy op vrijdag naar de opvang zou gaan. Na een goede nacht slaap was ze er gelukkig weer bovenop. Zo kon ik lekker aan de slag met mijn overvolle hoofd. Om 12 uur haalde ik Tirza uit school en samen aten we gezellig een tosti in de stad. We brachten boodschappen naar oma die thuis ook ziek op bed lag en vervolgens sjeesden we door naar de tandarts. Gaatje nummer twee was binnen 10 minuten gevuld! Tirza heeft het ontzettend goed gedaan.

Omdat we eind mei ons huis uit moeten, moest er nu toch wel echt wat gebeuren. Zaterdag was hier de gelegenheid voor en dus werd de zolder flink op z’n kop gezet. Ik vond onder andere mijn Swarovski oorbellen terug die ik al een paar jaar kwijt was! Verder hingen we lekker wat in huis en maakten we zelf pizza. Ontzettend lekker en leuk om te maken met kinderen!

Op zondag mocht ik uitslapen. Om 08:00 werd ik wakker, wat een heerlijkheid! We bakten gezellig broodjes en na het ontbijt vertrok Peter voor een rondje hardlopen. Buiten stormde het flink, maar ook binnen leek er een kleine storm te zijn. De kinderen waren allebei zo ontzettend druk! Verder deden we onze belastingaangifte en hadden we de avond heerlijk voor ons zelf en onze nieuwe verslaving op Netfix: Orphan Black. Kennen jullie deze serie al?

Komende week staat er weer een bezichtiging op de planning, een verjaardag en natuurlijk… De week zonder vlees! Doen jullie ook mee? Je kunt hier een vegetarisch weekmenu terugvinden!

Liefs,
Marieke

Voorjaarsuitjes 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *