een ontspannen dagje naar het strand

Weekoverzicht: Voorjaarsvakantie!

Afgelopen week had Tirza voorjaarsvakantie van school. We hebben daarom wat leuke dingen gedaan, maar er moest toch ook gewerkt worden. Wat we allemaal gedaan hebben lees je in dit weekoverzicht.

We kunnen heerlijk rustig aan doen op maandagochtend. Peter is vrij en Tirza heeft vakantie. Ik hoefde me niet te haasten om twee kinderen mee te nemen en dus dronken we koffie op bed. Heerlijk ontspannen begonnen we onze week. Uiteindelijk vertrek ik naar mijn werk en spelen de kinderen heel veel buiten. Het leek wel lente de afgelopen dagen!

Dinsdag is een drukke dag voor iedereen. Tirza gaat naar de BSO en Aimy naar de opvang. Peter moet helemaal naar Maastricht en ik mocht ook weer hard aan het werk. De dag vloog voorbij en op de woensdagavond die ik altijd werk na, was mijn weekend al in zicht. Dat was een heerlijk vooruitzicht!

Op woensdag vertrekken we al vroeg richting de kringloopwinkel. Tirza mag haar portemonneetje meenemen met een paar centjes erin en weet een leuk spel (Mikado met knikkers) op de kop te tikken. Aimy krijgt een boek van Woezel en Pip en ze zijn allebei erg blij met hun nieuwe spulletjes. In de middag liggen ze allebei even op bed. Ik poets het huis ondertussen schoon en als Tirza weer uit bed is, spelen we natuurlijk een paar spelletjes.

De kinderen brengen we op donderdag naar de opvang en BSO. Peter gaat aan het werk en ik stapte op de trein richting Amsterdam. Klaar om een dagje te shoppen met een vriendin op de Negenmaandenbeurs. Uiteindelijk was ik aan het eind van de middag mooi op tijd weer thuis. Peter zou de kinderen ophalen en dus had ik nog even fijn de tijd om onder de zonnehemel te kruipen.

Hieperdepiep hoera, ik werd op vrijdag een jaartje ouder. In de ochtend gingen we met oma en Tirza & Aimy naar ballorig. De meiden vermaakten zich prima en wij aten appeltaart met een berg slagroom. Ik kreeg een hoesje voor mijn Kobo E-reader en we deden een bezichtiging bij een waanzinnig mooi huis. De avond sloten we af met Chinees en we keken mijn favoriete film Knight and Day. Mocht je deze nog niet gezien hebben, zet hem op je watchlist!

Op zaterdag werd ik wakker met een enorm vol hoofd. Ik wil te veel en het was één grote inspiratie ontploffing in mijn bovenkamer. Tijd om te vluchten. En dat deden we. We hebben een heerlijke dag gehad op het strand van Callantsoog. Tirza & Aimy vonden het prachtig en zeker Aimy was het er niet mee eens, dat we uiteindelijk toch weer naar huis moesten.

Ook zondag was een heerlijk relaxte dag. Ik vond eindelijk wat van mijn energie terug. Die paar extra vrije dagen was ik schijnbaar hard aan toe. In de ochtend liep ik 5 kilometer hard en in de middag hebben we een eind gefietst. Daarnaast hebben we een gedeelte van de zolder opgeruimd en alvast wat dozen ingepakt. Wat kan een mens veel troep hebben zeg!

P.S. Komende week komt er een superleuke winactie online, dus houdt de webiste in de gaten!

Mocht je een blog van afgelopen week gemist hebben, kun je ze hier terug vinden:
Voorjaarsvakantie, de leukste tips en uitjes
10x een momentje voor jezelf
Negenmaandenbeurs: Tips om je voor te bereiden

Liefs,
Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *